Skärgårdsdoktorn

Hej på er kompisar!
 
Något som jag och Alexander har sysselsatt oss med under semestern när det har varit gott om kalla regninga dagar är att titta på Skärgårdsdoktorn. Varken Alexander eller jag har sett hela serien förut och eftersom den ligger uppe på SVTplay kände vi att det var dags att kolla igenom denna pärla!
 
Jag fattar inte att jag inte har sett serien innan; jag som ändå är en riktig sucker för svenska dramaserier! Jag hoppas att de lägger upp Saltön någon gång också. Den har jag sett, men inte Alexander, och eftersom både han och jag tyckte om Skärgårdsdoktorn tror jag att han skulle tycka om Saltön också. 
 
Om det är någon mer än jag som har missat Skärgårdsdoktorn så handlar serien om läkaren Johan Steen som flyttar till den fiktiva ön Saltö i Stockholms skärgård för att ta över Wilmas morfars husläkarklinik på Saltö. Wilmas mamma stannar kvar i Rwanda där de har bott tidigare och arbetat som läkare både hon och Johan. Man får i tre säsonger följa livet på Saltö för både Johan och Wilma och de andra personerna som finns i deras närhet som till exempel morfar Axel och syster Berit som jobbar ihop med Johan. Det är en mysig dramaserie som lyfter en fin, men inte spikrak relation mellan far och dotter och hur svårt det kan vara att balansera livet. 
 
Absolut sevärd! 
 
HÄR kan du hitta serien.
 
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs!