Spiderman: No way home

Hej på er kompisar!
 
Förra helgen var jag, Alexander och en av hans bröder på bio och såg den senaste Spidermanfilmen, "Spiderman: No way home". Det var ganska tomt i biosalongen och vi gick på eftermiddagsföreställningen klockan 14:00, så kanske berodde den nästan folktomma salongen på det plus förstås coviden. Men det var lyckat att gå på bio så tidigt tycker jag, i alla fall när man skall se en långfilm! Går man vid 21-tiden blir man ju så trött, i alla fall jag hehe....!
 
 
 
 
Hur som helst, superhjältsfilmer är väl i ärlighetens namn inte mina favoritfilmer, men eftersom min kära sambo är stormförtjust i superhjältsfilmer så får man ju såklart offra sig för varandra. Det händer ju att vi ser på filmer som jag tycker om, men inte han. Men just Spiderman-filmerna tycker jag faktiskt är ganska bra. De har ändå ett syfte och en bra storyline som man kan följa och det är verkligen inte bara en massa våld och pang-pang i dessa filmer. Så filmen får helt klart godkänt och jag kan även rekommendera den till er som liksom jag inte är så förtjusta i superhjältar eller actionfilmer överlag.
 
Sedan är jag även sugen på att se den nya Utvandrarna-filmen och Sagan om Karl-Bertil Johnssons julafton (som tyvärr har slutat gå på bio, men man kan ju alltid hyra filmen). Har någon av er sett de filmerna? 
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs!