Mellandagarna

Hej på er kompisar!
 
I mellandagarna har jag och Alexander roat oss med att koppla av mestadels och det har varit riktigt välbehagligt och skönt! Vi har tittat lite på serier och jag har nästan kollat klart på "Hjem till jul" som finns på Netflix. Den är rolig och fin, feel-good med riktig "tjejstämpel" om man nu får använda ett sådant ord.
 
 
Karlskrona har även erbjudit mycket sol dessa dagar och jag har med glädje sugit i mig soltrålarna och laddat upp med D-vitamin då det blivit några promenader nu i mellandagarna. Skönt!
 
 
Idag var vi iväg på lite rea-shopping också, men vi handlade faktiskt inte så mycket. Jag kom dock hem med dessa fina ljus i guld och silver och en bakmatta som jag tänkt att jag behövt varje gång jag bakar. Så det var ett välbehövligt köp. 
 
De sista dagarna lär nog lunka på i samma mjuka takt precis som det skall vara och efter nyår bär det av hemåt mot västkusten igen. Skall träffa mamma några dagar och sedan börjar jag jobba igen. Tiden den går....men än är man ledig och än kan man njuta.
 
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs!