Frissan babes!

Hej kompisar!

Idag skämde jag bort mig, jag var nämligen hos frissan! Blir alltid lika nöjd, Halmstadbor, klipp er på salonge Guldsaxen på Hvitfeldtsgatan. Bästa salongen!


Jag klippte de slitna topparna, en rejäl bit på 3-4 cm och gjorde folieslingor på utväxten. Fick även lära mig något nytt av frissan, nämligen att jag inte skall använda silverschampoo om jag vill behålla en varm nyans i håret. Jag trodde att silverschampoo var bra för alla med blondt hår, men tydligen hjälper det mot att bibehålla en kall nyans, typ som Noora i SKAM. Men jag trivs bäst i varma nyanser så då får det väl bli att lägga av med silverschampoot då! Alltid lär man sig något nytt.


Förlåt för den tråkiga bakgrunden, men vad fasen, man är ju inte på topp jämnt. Tog i alla fall min rosa vårjacka idag, känner mig fin i den och den matchar så fint till mina guldskor som jag till och med fick beröm av från frissan!


Och så till en helt annan grej! Kommenterade ett inlägg av Lili och Susie på Facebook häromdagen för skojs skull eftersom jag och Jennifer brukar lyssna på dem tillsammans. Det har blivit lite internt det där, blir ofta fuldans till "Oh mama" eller emotionell stämsång i "Bara du och jag". Kul! Och kan ni tänka er, Susie svarade oss! Vi blev lite starstrucked och det förgyllde i alla fall min kväll. Man får ju vara glad även för småsaker som här i livet! 
Hoppas ni får en bra helg kompisar,

Ta hand om er, vi hörs!