Semestern

Hej på er kompisar.

Jag är snart hemma, sitter på sista bussen hem, och det känns riktigt vemodigt om jag skall vara ärlig. Jag hade gärna haft en veckas semester till, men pengar styr ju livet tyvärr och så är det bara. Man får bita ihop, jag vet ju att jag börjar på mitt "riktiga" jobb i augusti, det jag har utbildning för och som jag trivs med. Nu väntas ett par veckors sommarjobb innan dess. 

Men jag och Alexander har ju haft semester tillsammans nu i lite mer än två veckor och vi har hunnit med både Tyskland och student i Karlskrona.



Jag trivs bra hos mina föräldrar i Tyskland, men en vecka eller två räcker innan man längtar tillbaka till Sverige. Jag är nog rätt hemmakär ändå, och det är inget fel med det. Vi hann med sol och bad och en utflykt till Hamburg där det blev lite shopping. Men det bästa shoppingfyndet blev faktiskt på strandpromenaden i Dahme. En rosa hoodie som passade jättefint till mina vita byxor.


Vi hann dessutom med en runda minigolf! Jag är verkligen ingen bolltjej, men minigolf är jag inte allt för dålig på i alla fall och lyckades kamma hem vinsten! 


Väl tillbaka i Karlskrona blev det dags för student och det var trevligt. Däremot hade vi otur med Öresundståget från Köpenhamn till Karlskrona, ingen AC och jättevarmt på tåget och till råga på allt förseningar....nej jag är trött på att åka tåg. Om det finns någon bloggläsare som vill sälja en fungerande bil till rimligt pris finns här en intresserad bloggerska. 


Jag hade på mig en vit kjol och en rosa spetsblus med två klämmor med blommor i håret. Kände mig somrig och fin när vädret dessutom bjöd på sol. 

Ja hörni, det var väl det om denna semestern. Vi får se när vi hörs nästa gång. Tills dess,

Ta hand om er, kompisar!