Update

Hej på er kompisar!

Angående vårt förbannade internet rent ut sagt så har vi fortfarande inte fått igång det....igår var här en tekniker och tittade på det men han kunde inget göra och skulle skicka hit någon annan som kanske kunde lösa det. Vi får verkligen hoppas att nästa person kan lösa det! 

Men för att tänka på något roligare så träffade jag Jennifer på söderpiren i lördags. Det var trevligt och vi kunde sitta ute trots att det var lite höstlikt ute, men det blåste inte så temperaturen höll sig ganska varm. Efter en god lunch där vi båda tog en surdegsmacka med sallad gick vi en promenad längs med stranden och sedan gick vi lite i stan och tittade i affärer. Det är tyvärr mycket som har slagit igen i stan och det är så tråkigt för stadskärnan! Jag gillar Halmstad city, där är mysigt att gå, så man får väl försöka handla i de affärer som finns kvar så att inte de också stänger igen.....


Av Jennifer fick jag ett fint födelsedagspaket innehållande en rolig och fin tröja. Tack så mycket!


I övrigt rullar allt på som vanligt, utom att vi börjat att gå på Vattengympa en dag i veckan. Det känns som ett bra komplement till friskis och svettis med mjukgörande rörelser för kroppen. Och dessutom riktigt roligt! 

Ta hand om er kompisar,

Vi hörs!