Hässle-helg!

Hej på er!


Nu börjar helgen nalka mot sitt slut och hobbyjournalisten är på väg hem efter en mysig helg i Hässleholm med Jennifer. 


Men helgen startades faktiskt på gymmet med Ida. Vi sprang på bandet, körde rodd och lite mage+ryggövningar. 



Sedan bar det alltså av mot Hässleholm! Jag och Jennifer hade bestämt att vi skulle pröva Harrys dansgolv sedan länge, men det har liksom aldrig blivit av. Jag börjar villigt erkänna att jag känner mig lite för gammal för sådant där, men är ju ändå bara 21....nåja, dansa är ändå roligt och när vi väl kom ut på dansgolvet var det lika roligt som det alltid brukar vara! Tänker på "Wenn sie tanzt" av Max Giesinger som jag bloggat om tidigare. Han sjunger om den euforiska känsla som drabbar en av dans, att tjejen han sjunger om kan släppa allt hon går och bär på för den korta stunden som hon dansar. Och lite så är det faktiskt.

Det blev lite 80-talsinspirerad outfit med rufsigt hår och varsin hög tofs, Jennifer hade ett par högmidjade jeans och en Body och jag ett svart fodral med ett tjockt midjeskärp i sann Lili och Susie-anda. 



Under lördagen blev det lite kik i affärer, mest ögonshopping, men mysigt ändå. Fyndade en superfin leopardtröja i tjockare material vilket jag verkligen känner kan behöva. Fryser så lätt och har insett att jag inte har så många varma plagg. Vi tog även tillfället i akt att posera med Claes Ohlsson som redan börjat fira jul...🙈

Det blev även traditionsenlig tacos och lite tv-mys på lördagen och nu på söndagsförmiddagen hann vi med en promenad innan det blev dags för mig att ta mig tillbaka till bästkusten. 


Ta hand om er, kompisar.

Vi hörs!