Youtube-tips

Hej på er kompisar!
 
Det här året firas nyår i karantän och det innebär ju en hel del tid hemma. Därför har det också blivit mycket tid vid tvn och framför youtube. Jag har där hittat en ny kanal som jag tycker om! Det är en tjej som heter Isabell som driver kanalen "MissRocktard". Det är en "alltiallokanal" eller vad man skall kalla det där Isabell delar med sig av sin vardag som student på Göteborgs universitet, livet med sin sambo, träning, tips och trix i hemmet, lite beauty, kloka tankar och så vidare! 
 
 
"MissRocktard" har blivit mitt lilla sällskap detta nyåret och lättar upp karantän-tillvaron! Det som jag gillar med hennes kanal är att den är så pass blandad som den är, liksom att det inte bara är beauty eller bara träning till exempel. Kanalen är ganska vardaglig och det tycker jag är skönt eftersom det redan finns så många stora influencers med "flådiga" liv (i alla fall det som visas) på internet. Det behövs lite mer vardag och igenkänning och det tycker jag att "MissRocktard" bidrar med.
 
Så shoutout till "MissRocktard" och in och kolla hennes kanal om ni precis som jag tycker om den där vardagskänslan och blandningen av alltiallo! 
 
 https://www.youtube.com/user/MissRocktard

 
Hoppas ni får ett gott nytt år kompisar,
 
Ta hand om er. 
Vi hörs!