Blandande bilder, bad och komma i ordning

Hej på er kompisar!
 
 
Varvat med att komma i ordning har vi varit ute och promenerat en hel del. Ett par gånger har vi gått runt en sjö, Färskesjön, som är en rätt lagom runda på cirka fem kilometer. Vattnet där har varit jättevarmt, omkring 23-24 grader varje gång vi har badat!
 
 
Vi har också fått upp en del gardiner, dock inte alla. Detta är en gardin vi fått av mormor som hänger i tvättstugan. Det blev riktigt gulligt!
 
 
På lidl hittade jag dessa blommor som jag inte kommer ihåg vad de heter. Är det någon variant av krysantemum, någon som vet? Fina var de i alla fall och bör hålla säsongen ut på blomsterstegen. Jag har även planterat lavendeln jag fick av flickkören när jag flyttade från Skåne och den gula rosen jag fick av jobbet. Det verkar som att de satt sig fint här i jorden, roligt!
 
 
 
Vi har även roat oss med att lägga pussel! Det är bra för hjärnan, en utmaning! Vi lade ett på 500 bitar och det klarade vi bra utan paus. Men med ett större pussel hade man nog fått pausa från det en dag eller åtminstone en halvdag. Men vi klarade det!
 
 
Det har varit fina sommarkvällar utom en kväll när det regnade och åskade (dock väldigt tacksamt för det behövs!). Här ovan, en bild på kvarteret och Jämjös vattentorn. Semestern tuffar på och det är skönt att vara ledig. Jag ser dock också mycket fram emot att börja plugga. 
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs!