Tjejhelg och spa!

Hej på er kompisar!


Det har kommit mer snö i Halmstad och i söndags gick jag en promenad ner till slottet och kring Nissan efter en intensiv, men rolig helg. Det började med examensfest i Höganäs och presenten uppskattatades och det var väldigt trevligt. Tog en liten svängom Nyhamnsgatan och det var sig likt i kvarteret, men vårt gamla hus var omgjort. Det kändes så konstigt, så fel på något sätt att sätta fötterna j Höganäs igen. Det är så länge sedan, så många minnen man lämnat där. Hela uppväxten liksom swishar förbi en, hur man tog cykeln till ICA eller till Berthas kiosk och köpte lördagsgodis där man fick stå på en pall och peka ut vad man ville ha bakom en glasruta precis så gammaldags som det låter! Man ringde till en kompis och frågade om det gick att leka, man badade vid Kickbadet och cyklade till Lerberget eller Mölle på utflykt. Det var bra, men det är lämnat och det finns inget mer att hämta. Jag flyttade till Halmstad och hittade mig själv, hittade äntligen hem efter tonåren som var som en berg och dalbana rent känslomässigt. Men så är det väl för de flesta. 



På lördagen blev det spa och mycket prat om det stundande bröllopet som vi skall sjunga på, jag, Linn, Ellen och Marianne. Jag har aldrig varit på spa innan så det var väldigt roligt att få denna möjligheten! Det fanns en varm pool ute som var så skönt att sitta i plus en jättefin dekor och plantering bredvid.


Det fanns även bastu och ett rum för fotvård samt möjlighet att köpa behandlingar om man ville det, men det var riktigt dyrt. Men det är väl så det är på spa, antar jag.


Innan vi åkte från spat så åt vi lunch och jag tog en kycklingsallad. Den var jättegod med olivrostade krutonger och karamelliserad rödlök.  Det blev en riktigt mysig helg och väldigt roligt att träffa tjejerna igen!

Idag har jag varit på gympa efter jobbet och det var ett jubileumspass eftersom Friskis har fyllt fyrtio år. Det är 15 olika föreningar som har satt ihop varsin låt med olika rörelser så det blev en riktigt härlig mix av olika rörelser och blandad musik, superkul! Nu blir det snart läggdags.

Ta hand om er kompisar,

Vi hörs!