Karsten & Co

Hej på er kompisar!
 
 
I fredags var det dags för standup igen! Vi var på "Karsten & Co" där det "danska" psychic mediumet Karsten Torebjer hade show tillsammans med sina bästa vänner. En väldigt egen show må jag säga, men Karsten Torebjers humor är också väldigt egen och svår att jämföra med något annat. Något som Karsten gjorde vid upprepade tillfällen var att ta upp folk från publiken och ha med dem i i sina nummer. Vi var alltså glada att vi inte satt längst fram så vi slapp komma upp på scen..! Vi gick med några kompisar till Alexander och alla verkar ha skrattat gott. 
 
 
Sedan beställde jag även lite kläder från Ellos. Jag beställde en kjol, en klänning och två singoallatoppar i vitt och svart.
 
 
 
Topparna satt bra på och var söta tyckte jag, perfekt till sommaren! Kjolen (inte den på bilden) var också söt, men aningen för stor så den skickade jag tillbaka och beställde en ny i mindre storlek. Klänningen var däremot helt fel i modellen så den skickade jag tillbaka, men hittade däremot en annan klänning. Så inom kort kommer det att komma ett nytt Ellos-paket, spännande! Vi skall nämligen gå på två bröllop i år och ett dop och jag har letat efter lite kläder som kan passa vid dessa tillfällen. Vi får helt enkelt se vad som passar av det som kommer med nästa beställning.
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs!