Möhippa

Hej på er kompisar!
 
Förra helgen var jag i Halmstad igen eftersom det var möhippa för Linn och den ägde faktiskt rum i Halmstad. Perfekt för mig ju, när man ändå har släkten där. Det var nog definitvt den sista helgen med någorlunda värmde, för nu känns det verkligen som att hösten har kommit för att stanna.
 

Det var 26 grader när jag vid lunchtid kom fram till Västkusten. Jag var så varm och trött så att jag fick ta en paus i Mellbystrand, men inte mig emot! Det blev några timmar sol och bad innan jag åkte vidare till mormor och morfar. Vi åt middag och tittade på Dobidoo och sedan blev det läggdags.



Efter en stärkande frukost i trevligt sällskap åkte jag så mot möhippans destination och där var det redan ordnat och fixat med pynt i massor! Temat var glitter vilket passade mig perfekt, jag som älskar glitter! Bruden däremot blev mycket förvånad när hon kom fram och tyckte att dagen blev rolig och utmanande! Vi startade med poledance varpå det blev brunch och sedan utmaningar på stan innan kvällen avslutades med att bada i en varm pool vid Söderpiren. Det var så skönt att sitta där i det varma vattnet och titta ut över Kattegatt. Söderpiren är ju som bekant ett café som ligger varmt om hjärtat, nästan uteslutande på grund av dess vackra placering. 

Trötta och utmattade tog sig alla sedan hemåt på söndagen efter en hektisk helg, men en väldigt rolig sådan! 

Ta hand om er kompisar,

Vi hörs!