1:a advent

Hej på er kompisar!
 
 
En av mina favoritskivor när det gäller julmusik är "Julskivan" från 1990 med blandade artister. Delvis är det en favorit för att Lili & Susie medverkar, men den är faktiskt främst en favorit av den anledningen att det är så mycket blandad musik. Både "svängiga" låtar och lite lugnare. Skivan finns på spotify och har gått varm under helgen när det har blivit adventsfint i lägenheten.
 
 
Den lilla, lilla granen står redo på köksbordet med lite småpynt i. Jag har aldrig hittat någon liten julstjärna att ha högst upp så det fick bli en ängel som jag stickat. Man tager vad man haver!
 
 
I hallen sitter två små tomtar som har hängt med sedan åren på Nyhamnsgatan.
 
 
Höstdekorationen på köksbordet är nedplockad och nu står där en vintrig dekoration på en löpare som kommer från mormor. Lite mysigt att blanda nytt och gammalt julpynt tycker jag. 
 
 
Adventsljusstaken går i guldigt tema och skall tändas till kvällskaffet när det är mörkt. Dagen till ära föll det även lite snö som faktiskt ligger kvar. Men det är bara ett litet, litet pudertäcke som till största delen har börjat smälta bort. Vi får väl se om det kommer någon mer snö till nästa advent.
 
 
Hoppas ni har en fin första advent.
 
Ta hand om er kompisar,
 
Vi hörs.