Hässle-Helg!

Hej på er kompisar!

I helgen var jag och hälsade på Jennifer i Hässleholm. Vi har inte setts sedan i höstas så det var väldigt roligt att ses igen. 


När jag kom fram på fredagskvällen gjorde vi tacos och tittade på Rederiet och pratade lite om vår "Rederiet-resa" som vi planerat för! Det känns så spännande och roligt att planera en resa och särskilt en sådan här resa då vi båda är Rederiet-nördar, hehe. Varken Jennifer eller jag har dessutom varit i Finland så att hinna se lite av Finland vore ju trevligt med! 


Dagen efter hade vi bestämt oss för att gå på loppis eftersom jag behöver en lampa till hallen och Jennifer letade efter ett kakfat bland annat. Jag hittade dessvärre ingen lampa, men väl ett par rosa vinglas från iittala för tio kronor styck! Det är likadana som mina föräldrar har i blått, fina glas som är ganska stora så man skulle även kunna använda dem som serveringsglas till exempelvis efterrätter.


Sedan gick vi även in på H&M där det var rea på sminket vilket passade utmärkt eftersom jag behövde en ny basögonskugga i neutral färg. Basen tar alltid slut så fort, den används liksom till varje gång man sminkar ögonen! Köpte en beige färg från nyx för endast trettio kronor och för samma pris fyndade jag även ett läppglans i en lite mer guldskimrig ton.


Inne på Kappahl hittade jag en klänning i leopard mönster som satt som handen i handsken! Den är liiite i kortaste laget, men det brukar ju bli så när man är lång...men med ett par cykelbyxor under på sommaren och ett par tjocka strumpbyxor på vintern så skall det nog gå bra att använda den! Är så nöjd! 


Slutligen tog vi oss även till Rusta och nyöppnade Dollar Store. På rusta hittade jag en lampa till hallen, en grå i sammet, och på dollar store hittade jag ett diskunderlägg som jag tänkt köpa länge, men det har aldrig blivit av. Men nu fick jag alltså äntligen tag på ett! 

Idag gick vi en lång promenad i det soliga vädret och efter lunch åkte jag hemåt. Det var en väldigt trevlig helg och nu är jag fulltankad med positiv energi inför en ny arbetsvecka. Det händer en hel del nästa vecka, men mer om det senare! 

Ta hand om er kompisar,

Vi hörs!