Resande fot

Hej på er kompisar!

För två veckor sedan var vi i Tyskland och tyvärr var det inget badväder, men däremot helt okej väder att vara ute och promenera eller cykla i. 


En av dagarna var vi i Grömitz som är en lite större by/ort utanför Dahme där vi handlade och gick på strandpromenaden. Vi avslutade med att äta spätta i hamnen vilket var riktigt gott!


I Dahme blev det även ett lunchbesök en utav dagarna på Vörn Diek där jag tog en jägerschnitzel med svamp, mumsigt!


Dagen innan hemfärd var det som varmast och eftersom jag inte badat under hela veckan vi var iväg passade jag på att ta årets första dopp då!


Det blev såklart också lite handlat!

Jag köpte självklart mumsig Milka-choklad, men köpte också ett par blå tofflor och en snygg rosa tröja. 



Helgen efter var vi iväg igen, men denna gången var vi i Helsingborg för att fira Linn som tagit examen som tandläkare. Tyvärr var det riktigt dåligt väder och öste ner regn, men på lördagen lättade det något.


Jag hade på mig en blå blommig klänning som jag beställt från bonprix.

Vi bodde på Scandic Oceanhamnen i Helsingborg och var nöjda med vår natt där. Det var rent och snyggt och bra frukost! 

Man fick också tillträde till ett Loungeområde med bastu några våningar upp, men det hann vi inte utnyttja denna gången. Däremot var vi uppe och tittade och man fick fin utsikt ut över Öresund och färjeterminalen. 


Jag tyckte att det var värt pengarna och kan absolut tänka mig en till vistelse på Scandic Oceanhamnen om man skulle vara i Helsingborg igen. 

Nu väntas två veckors jobb till innan det blir semester.

Ta hand om er kompisar,

Vi hörs!