Inför julen

Hej på er kompisar!

Det var länge sedan jag bloggade. Det har varit mycket i skolan nu inför jul så bloggen har inte varit prioriterad, men nu när det lackar rakt mitt emot julen som Werner och Werner säger så har jag lite mer tid! 


Och trots att det varit en del i skolan så har vi utnyttjat helgerna till julstök och hunnit med att baka lussekatter, nougat och Rocky road. 


Vi har även julpyntat och det blev riktigt mysigt tycker jag! På Alexanders initiativ köpte vi röda julgardiner på Rusta och det blev verkligen ett lyft! 


Jag köpte även lite nya basplagg på black Friday och hittade en skön ifg snygg grön klänning på Lidl för bara 129 kronor! 


Sedan har jag och Jennifer varit på julmarknad på Eriksberg. Vi hade förväntat oss en något större julmarknad, men det var en liten marknad som vi snabbt tog oss igenom. Dock var det inget inträde så vi förlorade inget på det viset....


Istället körde vi ner till Karlshamn där ingen av oss varit tidigare. Vi slogs av en liten, mysig gågata med ett par butiker. Jag tyckte att staden påminde om Ängelholm. Vi åt en smaskig kycklingsallad och gick och tittade i lite affärer. Det blev en väldigt mysig dag trots att julmarknaden inte var vad vi förväntade oss.

Hoppas ni får en fin jul kompisar,

Vi hörs!